Computerhulp Schiedam

Freshpc Computer Service – Computerhulp Schiedam

Problemen met uw computer?  Computerhulp Gorinchem  Bel 06 50431992

Welkom bij FreshPC Computer Service Schiedam – Zuid-Holland.

Mijn naam is Gwenny Hoebe, uw aanspreekpunt voor Schiedam en omstreken. Bij mij kunt u terecht voor computerhulp aan huis & bedrijf, computer reparatie en diverse ICT diensten.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen via 06 5043 1992 of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina. Het is ook mogelijk uw telefoonnummer hier achter te laten, dan neem ik contact met u op. Gebruik hiervoor het “bel mij terug” formulier.

Ik ben dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur. Indien u mijn voicemail te horen krijgt, laat dan een bericht achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Het is ook mogelijk om uw apparatuur ter reparatie langs te brengen. In dat geval verzoek ik u eerst een afspraak te maken. Zo kan ik de nodige tijd voor u reserveren.

Met vriendelijke groet,

FreshPC Computer Service Schiedam |  Gwenny Hoebe
Nieuwe Wetering 175|  3194 TB Hoogvliet |  Tel: 06 5043 1992
KVK: 52150518  |  BTW: NL001642288B50 |  IBAN: NL29 INGB 0006 0021 49

Ik ben uw aanspreekpunt voor andere:
Schiedam, Spaanse Polder & Rotterdam West

Volg mij op Social Media

Computerhulp Deventer on Facebook        FreshPC Computer Service op YouTube

Verwerkersovereenkomst

U kunt mijn verwerkersovereenkomst hier downloaden.

Data recovery

Computerhulp Schiedam & Computer reparatie Schiedam – Zuid-Holland.

Bel mij terug:

Waarmee kunnen we u helpen?

 

captcha

  


Bel mij terug:

FreshPC Computer Service - Aanbiedingen en Acties - Computerhulp door heel Nederland

FreshPC Computer Service - Computerhulp door heel Nederland- Vacature ICT Specialist

Een Gecertificeerd Servicebedrijf

logo-ictwaarborg keurmerk Stellar Data Recovery

Wist u dat …?

Trefwoorden: Snelle en vriendelijke Computerhulp Schiedam, Computerreparatie Schiedam en Computer Service Schiedam, Computerhulp Rotterdam West, Computer reparatie Vlaardingen West en Computer Service Spangen, Computerhulp Spaanse polder, Computer reparatie Overschie, Delfshaven, Computerhulp Schiedam Computer hulp Aan huis, Computer reparatie, Computer service, Computer herstel,  Trage computer, Computer traag, Laptop scherm vervangen, Voeding kapot, Computer start niet op, Computer virusvrij maken, Computer opschonen, PC reparatie, Laptop reparatie, Desktop reparatie, Netbook reparatie, Notebook reparatie, Tablet reparatie, iPad reparatie, Apple reparatie, iPhone reparatie, Smartphone reparatie, Zwart scherm, Blauw scherm.

COMPUTER REPARATIE SCHIEDAM @YOUR SERVICE

Aangepaste dienstverlening

Helaas kunnen wij op dit moment in verband met de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 (het Coronavirus) geen fysieke afspraken maken (op locatie).
 
Uiteraard kunnen wij nog steeds service bieden via onze Remote Control (Hulp op Afstand) software.
 
Wij hanteren (namens gezamenlijk gemaakte afspraken) de adviezen van de deskundigen (o.a. het RIVM) en nemen dit uiterst serieus (iets wat iedereen zou moeten doen).
 
Uiteraard voor onszelf, maar ook zeker voor u (anderen) en dan met name de kwetsbare groepen. Dit zijn o.a. mensen met een leeftijd vanaf 65 jaar (nog ongeacht medische achtergrond).
 
U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken en in goed overleg de mogelijkheden bespreken. Wij leggen het u dan uit. Wij zijn er voor u, ook in deze bizarre tijden.
 
Bedankt voor uw begrip, samen sterk, blijf gezond!
close-link